"Ép testben ép lélek." Bőrgyógyászatra lefordítva, egészséges bőrben egészséges ember. Ehhez segíthetem hozzá rendelésemen, ahol általános felnőtt és gyermek bőrgyógyászati vizsgálatokat, kezeléseket végzek.
További információ ...
Az idő nyomot hagy mindenhol, de ez nem feltétlenül kell, hogy az Ön arcán meglátsszon! Ránctalanító és fiatalító kezeléseim segítik megállítani az időt, sőt akár vissza is fordítani azt.
További információ ...
Korszerű lézerkészülékek segítségével az alábbi esztétikai kezeléseket tudom elvégezni: arcfiatalítás, ér- és pigmenteltérések eltávolítása, tartós szőrtelenítés.
További információ ...

AKCIÓ / Újdonság

A HarmonyCa hialuronsav-kalcium-hydroxyapatit hatóanyagú hibrid filler. Ára 150.000 Ft (1,25 ml), 290.000 Ft (2,5 ml) alkalmanként. A kezelés alkalmas az arc alsó, ill. szélső részének, járomív, áll-állív, állkapocs környékének tartós megfiatalítására. Az eredmény akár 18-24 hónapig tarthat.
HarmonyCa hibrid filler

AKCIÓ / Újdonság

A Karisma selyemszálakból kinyert I-es típusú kollagén hatóanyagú biostimulátor és hialuronsav hibrid soft filler. Ára 110.000 Ft (2ml) / alkalom. A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej kezelésére. A finom ráncok eltűnnek, a bőr rugalmassá, hidratálttá válik. A kezelést 1-3 alkalommal havonta javasolt elvégezni, majd ezután évente ajánlott a kezelés ismétlése
Karisma

  AKCIÓ / Újdonság

  A Profhilo hialuronsavas mélyhidratálás akciós ára 90.000 Ft (2ml) / alkalom.
  A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej megfiatalítására. A kezelést 2-3 alkalommal havonta javasolt elvégezni, majd ezután fél évente ajánlott a kezelés ismétlése.
  Profhilo hialuronsavas mélyhidratálás

  AKCIÓ / Újdonság

  Az Ejal 40 hialuronsavas mélyhidratálás akciós ára 60.000 Ft (2ml) / alkalom.
  A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej megfiatalítására. A kezelést 2-3 alkalommal havonta javasolt elvégezni, majd ezután 3-4 havonta ajánlott a kezelés ismétlése.
  Ejal 40 hialuronsavas mélyhidratálás

   AKCIÓ / Újdonság

   Az RRS HA hialuronsavas mélyhidratálás akciós ára 90.000 Ft (3ml) / alkalom.
   A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej megfiatalítására. A kezelést 2-3 alkalommal havonta javasolt elvégezni, majd ezután fél évente ajánlott a kezelés ismétlése.
   RSS HA hialuronsavas mélyhidratálás

   AKCIÓ / Újdonság

   A Gouri polycaprolactone (PCL) hatóanyagú skinbooster akciós ára 70.000Ft (1ml) / alkalom, ill. 110.000Ft (2ml) / alkalom.
   A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej megfiatalítására. A kezelést 3 alkalommal havonta javasolt elvégezni, majd ezután 3-6 havonta ajánlott a kezelés ismétlése.
   Gouri

    AKCIÓ / Újdonság

    A Nucleofill polinukleotid hatóanyagú skinbooster ára 90.000Ft (2ml) / alkalom.
    A kezelés alkalmas az arc, nyak, dekoltázs és kézfej megfiatalítására. A kezelést 4 alkalommal 2 hetente javasolt elvégezni, majd ezután 3-4 havonta ajánlott a kezelés ismétlése.
    Nucleofill

    AKCIÓ / Újdonság

    A Radiesse kalcium-hydroxyapatit hatóanyagú volumenpótló töltőanyag ára  100.000Ft (1,5ml) / alkalom.
    A kezelés megoldást kínál az arcbőr volumenpótlására, a nyak, dekoltázs és kézfej feszesítésére, megfiatalítására.
    Radiesse

     AKCIÓ

     Mindkét felső szemhéj plasztikája a plazmatechnológiás, mikrosebészeti PlasmAge orvosesztétikai készülékkel akciós áron.
     PlasmAge

     Újdonság

     Rendelőnkben lehetőség van ajándék utalvány vásárlására az Ön által kiválasztott értékben.
     Ajándék utalvány kártya vásárlása

     Újdonság

     Rendelőnkben már elérhető az arcfiatalításra alkalmas Vivace multi mikrotűs rádiófrekvenciás (RF) esztétikai készülék.
     Vivace mikrotűs RF kezelés

     Újdonság

     Magyarországon az elsők között rendelőnkben érhető el a PlasmAge nem-invazív, plazmatechnológiás mikrosebészeti készülék, amely alkalmas a megereszkedett felső szemhéj megemelésére.
     PlasmAge

     Újdonság

     Az allergia vizsgálat két tesztsorral bővült, így az alábbi vizsgálatok végezhetők el:
     • légúti / inhalatív sor (16 allergén),
     • élelmiszer / nutritív sor (22 allergén),
     • standard magyar sor (36 allergén),
     • fogászati sor + fémek (22 allergén).