Profhilo hialuronsavas mélyhidratálás


Esztétikai kezelést csak a budapesti rendelőben tudok elvégezni.

Tovább az árakhoz / árlistához

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mely mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét. Hővel keresztkötött anyag, teljesen tiszta HA (hialuronsav), a világon első BDDE (butándiol-diglicidil-éter) mentes töltőanyag. 2018-ban elnyerte a legjobb injektálható termék díját.
  Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?
  A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.
   Kategóriáját tekintve egy új kategória, a skin booster és a filler között. Nyak, dekoltázs, kézfej, felkarra is alkalmazható!
    Biztonságos-e a Profhilo?
    Klinikai tesztelések eredményeinek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit.
     Hogyan működik a Profhilo kezelés?
     A BAP módszer, a bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami jelenleg sokkal nagyobb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest. A töltőanyag a megadott pontokból tud szétterülni és hatékonyan dolgozni. Nemcsak az arcon hatásos, hanem a nyakon, a dekoltázson, a kezfejen és a felkaron is használható feszesítésre.
      Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?
      A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni, az első alkalom után gyártói protokol szerint 30 nap múlva meg kell ismételni a kezelést
       Mik a Profhilo kezelés hatásai?
       A Profhilo kezelés azonnali, látványos, de természetes hatást eredményez. Minden életkorban eredményesen alkalmazható. A bőr textúrája, hidratációja, rugalmassága látványosan javul, feszesebb lesz. Stimulálja a kollagén és elasztin képződést, ami az első szúrás után 4 héttel indul be igazán.

       Profhilo kezelés arcon

       Profhilo kezelés nyakon

       Profhilo kezelés felkaron

       Profhilo kezelés kézfejen